Fülesbagoly

Őszre elkészül az új Metallica-lemez

2016. június 15. - matesas

Örömteli hír a Metallica rajongók számára, hogy hamarosan elkészül a zenekar új nagylemeze. Hetfield-ék nyolc éve éheztetik közönségüket, remélhetőleg most valami igazán húzós anyaggal rukkolnak elő.

metallica-2016.jpg

Már a keverési fázisban van az új album, könnyen lehet, hogy ősszel a boltokba kerül a zenekar tizedik nagylemeze. James Hetfield frontember a San Jose Sharks jégkorongmeccse után nyilatkozott.

– Már keverjük az új anyagot, remélhetőleg olyan lesz a lemez, amely megüti az emberek fülét. Nagyon izgatottak vagyunk, szeretjük az új dalainkat, pontosan olyanok, amilyenek lenniük kell - magyarázta Hetfield.

Az 1991-es fekete album óta a zenekar erősen megosztja a rajongókat és a kritikusokat is. A Load, a ReLoad, a St. Anger és a 2008-as Death Magnetic is vegyes fogadtatásra talált, kérdés, hogy a Metallica visszatalál-e a régi sikerekhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr528811706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása