Fülesbagoly

Lemezt készítenek a harag prófétái?

2016. június 13. - matesas

Úgy tűnik, nem csak egy-két emberjogi hakni, hanem új stúdióanyag is szerepel a nemrég alakult szupercsapat, a Prophets Of Rage tervei között. Tom Morello gitáros azt mondja: még a turnéjuk előtt ki akarják adni a próféciát.

prophets_1.jpg

Radikális zenészek elit munkacsoportja - a Loudwire így nevezi a Prophets Of Rage-et, a címke teljesen találó, hiszen ahogy a Fülesbagoly is megírta: a Rage Against The Machine romjain alakult zenekar nyíltan felvállalt célja, hogy ismét haragra gerjesszék Amerikát. A POR a bemutatkozó fellépéseik után vasárnap kezdi meg 35 állomásból álló turnéját, úgyhogy ha komolyan vehetjük Tom Morello szavait, akár már a héten hallhatjuk, mit hoztak össze a fiúk a stúdióban.

– Reméljük, hogy még a turné előtt ki tudjuk adni a felvételt - mondta Morello egy interjúban. Arra nem tért ki, hogy vajon már egy lemeznyi dal rejlik-e a tarsolyukban, vagy csupán egy szám kiadásáról van szó - utóbbinak nagyobb a valószínűsége. Mi mindenesetre kíváncsian várjuk, mit hoz össze a Cypress Hill és Public Enemy tagokkal felturbózott, Zack de la Rocha énekest azonban nélkülöző Rage Against The Machine-maradvány.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr908805450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása