Fülesbagoly

10+1 fotó: rocksztárok a ’80-as években és most

2016. június 12. - matesas

Ha rocksztárokról beszélünk, nem számít a kor. A nők ugyanúgy megvesznek a 48 éves Sebastian Bach-ért, mint az évtizedekkel előtti kiadásáért. Fotós összeállításunkban megmutatjuk, hogy néztek ki a ’80-as évek ikonjai, s láthatjuk, hogy a homokórát ők sem tudják megállítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr788801074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orient 2016.06.12. 22:34:12

Hat JBonJovi allitolag nagyon ellenez minden plasztikai beavatkozast es sokszor kampanyol is ellene mikor felvetodott hogy hasznalna ilyen segitseget. Kulseje valseg azert maradt normalis mert nem egy bulizos alkat. Kb. egesz leteben egy csalados ember volt mind vad rockstar. Balhekat es drgokat, nagy pialasok sem voltak ra jellemzoek. De ezek mind csak amik megjelennek, persze igazsag akkor derulne ki ha szemelyesen is ismernenk. Mindenesetre a kulseje ezt a teoriat igazolja :)

Rébusz 2016.06.13. 12:11:37

@orient: ő maga is bevallotta, hogy nagyon durva életet élt, olyan volt, mint a többiek, olvass majd utána, ha érdekel :-)

Gery87 2016.06.13. 13:15:13

A kopaszodás sajnos nem válogat:)

@Rébusz:

Drogoztak, buliztak, piálltak...persze. Ez tény.
De amit olvasni lehet, annak kb a fele ami igaz és a maradékot is fenntartásokkal kell kezelni...

Ha annyira keményen és "vadul" nyomták volna már nem lennének az élők sorában...
Nézz meg egy mezei, csóró drogost vagy alkeszt...akinek töredék annyi lehetősége van szétcsapni magát mint nekik volt....pár év alatt zombi lesz, vagy halott...ezek meg még annál is jobban néznek ki mint egy átlag magyar 50-es középkorú pacák, akinek a legnagyobb bűnbeesése egész életében vasárnapi pacalpörkölt volt...
de ha mellé számolok cigit, sört, pálinkát se ér a nyomába annak amit ők elvileg tizen évig műveltek...szóval csak szkeptikusan.

A búlvár amúgy is a nőknek van, ti hallgassátok a zenét!

orient 2016.06.13. 13:32:05

@Rébusz: nyilvan elt rockereletet de nem az elete nagy reszeben. Volt talan 5-10 eve aztan lenyugodott. A kepen szereplo arcok tobbsege meg kb. egesz eleteben alkhol-drog problemakkal kuzdott es akar meg most 50-60 felett is gondjaik lehetnek. Bon jovi azert nem errol volt ismert a korai idoszakat leszamitva..

Rébusz 2016.06.13. 16:23:39

@Gery87: @orient: Nekem nem ér annyit a téma, hogy vitatkozzak rajta :-) Lehet, nektek van igazotok, JBJ teljesen absztinens lett. De az akarat mellett a vagyona is megvolt hozzá, hogy így öregedett meg és azért a genetikát se hagyjuk figyelmen kívül. Nem csak anyagi, de biológiai téren sincs egyenlőség.

A Tyne folyó déli partja 2016.06.13. 22:35:09

Ozzyról lehetett volna jobb kép is, fiatalon határozottan helyes volt.
James Hetfieldnek szerintem jobban áll a rövid haj (pedig nagy hosszú haj rajongó vagyok), Sebastiant most se rúgnám ki...
Mustaine most is aranyos.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2016.06.14. 00:41:38

Hoppá, micsoda zugmetálos poszt... :D
Erősítsetek meg, ez a Sebastian Bach, ez nő, ugye?Mindkét képen egy női hölgyet látni...
És legalább a hasonló nevű Johannak az unokája, ugye? :D
Ha lehetnek szakállas nők, ugye; akkor lehetnek Sebestyén nevű nők is...

A Tyne folyó déli partja 2016.06.15. 22:42:52

@geegee: Sebastian Bierk, a Sebastiant bizony a Bach nevezetű zenész után kapta (ő mondta egy interjúban), határozottan nem nő, még csak nem is meleg. sőt.
van egy sanda gyanúm, hogy nem vagyok egy korosztály.
parancsolj, itt meghallgató. s nem semmi torka van a pasasnak.

www.youtube.com/watch?v=8O317T6Zlno

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2016.06.18. 09:11:35

@A Tyne folyó déli partja: Na jó, de valóságos leszármazott, vagy nem; ez itt a kérdés? :-)
Persze, lehet jó hangja, én azt nem vitatom.De ott a képeken nőnek néz ki...
Persze nem ő az első ilyen, meg nem is az utolsó.

A Tyne folyó déli partja 2016.06.23. 22:11:53

@geegee: amikor ő a topon volt, akkor elég sok zenész nézett ki nőnek. ez volt a divat, a glammetál. (női) irigylésre méltó hajkorona, smink, szűk gatyák.

nem, nem egyenes ágú leszármazott. viszont az egész család művész, s a Sebastian az eredeti neve, amit Johan Sebastian Bach után adtak neki a szülei.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2016.06.24. 20:51:27

@A Tyne folyó déli partja: Oké, a glammetál világos, de mások nem voltak talán ennyire nőnek kinézők...Vagy csak rosszul eméxem, fene tudja.Na mindegy.

De akkor végül ennek a Sebastiannak nincs semmi köze a Bachhoz, vagy valamennyire azért rokona, ha nem is közvetlen vagy egyenesági?Csak azért kérdezem, mert én is elnevezhettem volna a gyerekemet így, a nagy művész után.Mert mondjuk nagy rajongója vagyok.De ez azért kevés...

A Tyne folyó déli partja 2016.08.20. 21:39:20

@geegee: nincs köze.
A Sebastian az igazi keresztneve, azt a szülei pont Sebastian Johann Bach miatt adták (legalábbis, ő egyszer ezt állította egy interjúban).
Igazi vezetékneve Bierk, a színpadi felvett vezetékneve a Bach. Szóval, keresztnév eredeti, vezetéknév színpadi név.
süti beállítások módosítása