Fülesbagoly

Újabb sérült rocker huppant a trónszékbe

2016. június 08. - matesas

Ha nem tudnánk, hogy a kényszer szüli a „trónolást”, azt hihetnénk, hogy valamiféle bolond divathóbort söpör végig a rockzenészeken. Dave Grohl és Axl Rose után ezúttal Dino Cazares, a Fear Factory gitárosa csüccsent trónszékre egy csúnya lábsérülés miatt.

dinocazares.png

Tavaly a Foo Fighters frontembere, Dave Grohl törte el a lábát, ám a zenekart ez sem akadályozta meg abban, hogy folytassák a turnéjukat. Grohl egy trónszékben bulizta végig a banda fellépéseit, majd nem sokkal később az ülőalkalmatosság gazdát cserélt és immáron Axl Rose melegíthette rajta az ülepét. Rose az újraalakult Guns ’N Roses első buliján törte el a lábát, így hónapokig a Grohl-tól kapott trónból dirigálta a Guns, majd az AC/DC showműsorait.

Dino Cazaresnek a Melbourne-i koncert előtt szakadt el egy izom a lábában, a zenésznek a következő két hétben pihentetnie kell a sérült végtagot, így aztán Cazares is ülve nyomta végig a banda fellépését. Sebaj, az a gitár attól még ugyanolyan vastagon szólt...

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr398790064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása