Fülesbagoly

Itt a nagy bejelentés: új anyagon dolgozik a Guns N’ Roses!

2016. június 08. - matesas

Erre a bejelentésre várt a világ, Axl Rose végre konkrétan kimondta: új anyagon dolgozik a Guns ’N Roses. Axl részleteket nem árult el, nagy kérdés, hogy az esetleges új albumra mennyit kell várni. Hónapokat? Vagy 15 évet?

guns.jpg

Axl kedden egy londoni sajtókonferencián vett részt a China Exchange rendezvényén. Egy moderátor mellett szépszámú közönség foglalt helyet a teremben, Axl majd 50 percet beszélt, és természetesen szóba került a GNR jövője is. És akkor Rose előállt a farbával.

– Új anyagon dolgozunk, már egy csomó anyagom van, amelyekből néhányat eljátszottam Slash-nek és Duff-nak, és tetszett nekik - mondta Axl, arról azonban nem beszélt, hogy az új Guns-lemez mikor kerülhet a boltokba.

Ellenben azt is elárulta, hogy felmerült egy közös stúdiómunka az AC/DC-vel is. Mint mondta, nagyon közeli kapcsolatba került a zenekarral. Tiszteli a bandát és igen érzékeny embereknek tartja Angus Young-ékat, akikkel sikerült egy hullámhosszra állnia zeneileg.

Axl tehát nem lassít, úgy tűnik, energikusabban tért vissza a csúcsra, mint azt bárki is gondolta.

Itt a londoni sajtóbeszélgetés:

Itt meg egy kis muzsika:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr218793060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása