Fülesbagoly

Sosem vonul vissza a Slayer legendás dobosa

2016. június 07. - matesas

Dave Lombardo-t, a Slayer egykori dobosát sokkolta kollégája, Nick Menza halála, ugyanakkor úgy gondolja: egy zenész sosem vonulhat vissza. Lombardo szerint ő még 80 éves korában is püffölni fogja a bőröket.

lombardo.jpg

Ahogy arról a Fülesbagoly is beszámolt: Nick Menza-t, a Megadeth korábbi dobosát a színpadon érte a halál, épp OHM nevű bandájával koncertezett, amikor szívinfarktust kapott. A rockvilágot megrázta a kiváló zenész halála, ezúttal Dave Lombardo fejtette ki véleményét.

– Még novemberben is találkoztam vele, együtt játszottunk egy show-n, ő az OHM-mal és a saját együttesemmel, a Philm-mel léptem fel. Szörnyű, hogy ez megtörtént. Mi igazán vigyázunk magunkra, bizonyos időközönként elmegyünk orvoshoz is. Egy csomó srác nem csinálja ezt, nem táplálkoznak helyesen, valósággal gyötrik a testüket drogokkal, tablettákkal, alkohollal. Pedig látni kell, hogy nem vagyunk halhatatlanok.

Az interjúban megkérdezték arról is Lombardo-t, hogy ő hány éves koráig képzeli el zenei karrierjét.

– A visszavonulás nem opció. Hiszek benne, hogy egy igazi művész, egy igazi zenész sosem tud teljesen, végérvényesen visszavonulni. Hogyan tudnád ezt megtenni, miközben benned él valami? Én sosem vonulok vissza. Látom magam, amint 80 évesen is dobolok - zárta gondolatait Lombardo. Ilyen dobszólók hallatán pedig mit is kívánhatnánk mást: Dave, még sokáig maradj meg nekünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr668784690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása