Fülesbagoly

Fúvósokkal erősít a Sepultura

2016. június 04. - matesas

Új albumon dolgozik a Sepultura, s úgy tűnik, hogy a zenekar nem elégszik meg egy hagyományos trash-groove metal lemez elkészítésével, némi sárgarezet kevernek az elegyhez, végül is az is fém... Négy fuvós csatlakozik a stúdiófelvételekhez, izgi-izgi...

sepu.jpg

A Sepultura az új album elkészítéséhez egy tapasztalt producert, Jens Bogren-t választotta, Bogren korábban közreműködött az Opeth vagy az Amon Amarth lemezein is. A brazil csapat most egy szokatlan fűszerrel igyekszik megbolondítani a jól bevált receptet, négy fúvós is csatlakozott a stúdiómunkához. A Sepu-tól persze eddig sem volt idegen a kísérletezés, de ez egy nagyon újszerű és izgalmas próbálkozásnak tűnik, meglehet, hogy az album kevéssé lesz súlyos, viszont annál változatosabbnak ígérkezik. 

sepultura.jpg

Egy dal az utolsó, 2013-as lemezről, The Vatican:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr558779930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása