Fülesbagoly

Rajongó szerezte vissza a Machine Head-nek az ellopott gitárt

2016. június 01. - matesas

Robb Flynn, a Machine Head frontembere kincsként őrizte otthonában a Pantera meggyilkolt gitárosa, Dimebag Darrell gitárját. Flynn házába azonban hat évvel ezelőtt betörtek, a fosztogató elemelte a nemes hangszert is, az ereklyét most egy rajongó szerezte vissza.

image-1-1024x683.jpeg

Dimebag Darrell 1997-ben, egy fellépésen, a színpadon ajándékozta a Dean gitárt Flynnek. Három évvel később betörők jártak Flynn otthonában, és az ékszerek, valamint a készpénz mellett négy gitárt is elemeltek. Köztük az ereklyeként őrzött Dean-t. Flynn az elmúlt hat évben rengeteg üzenetet kapott olyanoktól, akik tudni vélték, hol van a megfújt hangszer, ám valamennyi megkeresés vakvágánynak bizonyult.

Most azonban megtörtént a csoda. A Machine Head egyik rajongója, egy bizonyos Holly Cherry nevű hölgy egy internetes árverésen szerezte meg a gitárt. Hollynak fogalma sem volt róla, hogy ez az ellopott Dean, ám miután kiszállították neki a hangszert, a hátoldalán Rob Flynn aláírását pillantotta meg. Rövid gondolkodás után összeállt a kép Holly fejében, és e-mailen keresztül felvette a kapcsolatot Flynnel. Az énekes/gitáros természetesen roppant hálás, azt mondta, hogy  valósággal sokkolta a hír, hogy a hőn áhított hangszer előkerült. Itt van a felvétel az átadás pillanatairól:

És egy kis talpalávaló:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr338766094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása