Fülesbagoly

Halála előtt még nagyot zúzott Lemmy

2016. május 23. - matesas

Hamarosan megjelenik a Motörhead Clean Your Clock című DVD-je, a koncertfilmet a zenekar a tavaly novemberi müncheni fellépésein rögzítette. Öt héttel később, december 28-án Lemmy örökre távozott a rock and roll földi színpadáról.

lemmy.jpg

A rajongók számára talán kissé keserédes élmény lesz a Clean Your Clock. A koncertfilmet a zenekar kétestés müncheni koncertjein vették fel, Lemmyék november 20-án és 21-én is telt házas bulit nyomtak a Zenithben. A banda remekül szól, profi stáb rögzítette a koncerteket, ám az is kitűnik, hogy Lemmy már lefogyva állt színpadra és kissé erőtlenül énekelt. És még így is hihetetlen energia jön át a filmkockákon, az Overkill irtózatosan pergőre sikeredett, nem utolsósorban Mikkey Dee dobos elementáris játékának köszönhetően. De a főszereplő természetesen Lemmy, a DVD az ő munkássága előtti tisztelgésnek is felfogható és hűen ábrázolja a rock iránti elkötelezettségét és olthatatlan szerelmét. A betegség sem tántoríthatta el attól, amit a legjobban szeretett: zenélni, eggyé válni a közönséggel, rock and rollal teríteni be az étert. Az anyag május 27-én jelenik meg, addig itt egy kis ízelítő.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr708740142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása