Fülesbagoly

Az Aerosmith is Axl Rose-zal turnézik?

2016. május 22. - matesas

Egymásnak totálisan ellentmondó nyilatkozatok jelennek meg az Aerosmith tagjaitól a zenekar jövőjét illetően. Az ütközőpontot az énekes Steven Tyler jelenti, még az is előfordulhat, hogy társai kiteszik őt a bandából.

aerosmith.jpg

Lassan vége a májusnak, de továbbra sem körvonalazódik semmi az Aerosmith által beígért 2016-os turnéból. Nagy valószínűséggel ez azt jelenti, hogy idén már biztosan nem lépnek fel Tyler-ék, de tulajdonképpen az is kétséges: láthatjuk-e még valaha az eredeti felállást, vagy meg kell barátkozni a gondolattal, hogy a rocktörténelem egyik fontos zenekarának lejárt az  ideje.

Brad Whitford gitáros nemrég úgy nyilatkozott: felmerült, hogy Steven Tyler nélkül turnézzanak.

– Szerintem jól sülne el a dolog, és sokan illenének a zenekarba, például Myles Kennedy, vagy éppen Axl Rose. Örülnék, ha történne valami - mondta Whitford.

Most azonban Joe Perry is megszólalt az ügyben és cáfolta, hogy alternatív megoldásokon gondolkodnának.

– Teljesen valótlan minden pletyka, amely egy másik énekes kereséséről szól - jelentette ki határozottan Perry.

Az év elején arról is szóltak a hírek, hogy a 2016-ra tervezett turné a zenekar hattyúdalát, búcsúját is jelenti egyben. Később azonban kiderült, hogy semmiféle konkrét terv nem létezik, az Aerosmith tagjai néha telefonon tartják egymással a kapcsolatot, de egységes álláspontot nem sikerült kialakítaniuk. Ki igazodik el ebben a nagy kavarodásban?

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr768739024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Namely 2016.05.24. 14:02:21

Oxigénsátor lesz? Defibrillátor?
süti beállítások módosítása