Fülesbagoly

KISS - Mötley Crüe háború dúl Prince halála miatt

2016. május 17. - matesas

Őrült szájkarate dúl a KISS és a Mötley Crüe tagjai között, a beszólásháború kiváltó oka Gene Simmons szerencsétlen megjegyzése, amelyet Prince halála után a legendás énekes önpusztító életmódjára tett.

nikki-sixx-paul-stanley.jpg


Vegyük sorjába az eseményeket. Prince halála után Gene Simmons, a KISS basszusgitárosa gúnyosan úgy vélekedett: igazán patetikus, hogy Prince a drog és alkoholfüggőségével gyakorlatilag megölte magát. Simmons később ugyan nyilvánosan elnézést kért a szerinte félreértett mondatáért, ám Nikki Sixx, a Mötley Crüe bőgőse valamiért úgy gondolta, hogy neki kell az igazságosztó megmondóember szerepébe bújnia. A Sixx Sense rádióshow egyik műsorában kijelentette, hogy Simmons egy túlértékelt, szerencsés fickó, aki úgy öltözködik,. mint egy bohóc. A Twitteren pedig azt írta, hogy Simmons szívtelen megjegyzése miatt már soha többé nem lesz a hőse.

Simmonst most KISS-es zenésztársa, Paul Stanley vette a védelmébe. Ő a Facebook-on üzent: „Jézusom, Nikki Sixx! Fogd be, és keress egy másik lehetőséget, hogy a hírekben szerepelhess és szállj le a magad által emelt emelvényről!”

Nikki Sixx válasza ezúttal sem maradt el: „Úgy tűnik, a jó öreg Paul nem szereti, ha valaki bántja az ő kis Gene haverját...”

Mi lesz a történet vége? Még néhány ingyen cikk az újságokban, talán egy KISS-koncert, amelyen Sixx lesz a meglepetésvendég. Mi viszont két klippel emlékezünk az egymással marakodó rockerekre.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr148725962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása