Fülesbagoly

Betonozás a köbön: ősszel jön az új Meshuggah album

2016. május 13. - matesas

10 másodpercnyi súlyos szaggatás - egyelőre ennyi ismert az extrém metal királya, a Meshuggah ősszel megjelenő albumáról. Eddig azt sem lehetett tudni, hogy lesz lemez, most a zenekar a Facebook-on jelentette be az új anyagot.

meshuggah.jpg

Egy turnéposztert és egy 16 másodperces videót tett közzé a Meshuggah, amely utoljára négy éve jelentkezett stúdiólemezzel. A stílusteremtő banda 2012-ben a Kolossal sokadjára bizonyította, hogy nem fogytak ki a szuflából, s bár 10 másodpercnyi anyagból nehéz messzemenő következtetéseket levonni, azért mi mégis megtesszük: ezúttal is őrült nagy zúzást várhatunk Jens Kidmanéktól.

A jövőre 30 éves együttes egy európai turnét is bejelentett, novemberben és decemberben összesen 15 városban teszik tiszteletüket, magyarországi helyszín nincs feltüntetve, Németország, Hollandia, Belgium, Svájc, Franciaország, Spanyolország és Olaszország szerepel a célállomások között.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr738713006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása