Fülesbagoly

Lemmy kokója miatt kaptak össze a rockerek

2016. április 29. - matesas

Sosem volt titok, hogy Lemmy imádta a Jack Daniels-t és a kokaint sem vetette meg. A Motörhead tagjai hónapokkal a legenda halála után szorulnak magyarázkodásra a frontember hedonista szokásai miatt. A szájkarate egy szerencsétlen interjú miatt indult el.

motorhead-black-stone-cherry.jpg

Szex, drogok, rock and roll - tömören így foglalható össze Lemmy Kilmister élete, a múlt decemberben elhunyt énekes olyan természetességgel keverte a kokszot a Jack Daniels-szel, mint a gyerekek a porcukrot a reggeli kakaóval. Jon Lawhon, a Black Stone Cherry basszusgitárosa néhány kedves emlékét osztotta meg a Motörhead-del kapcsolatban egy svéd újságnak, a bőgős egy 2009-es közös turnéról mesélt. Többek között elmondta, hogy a Motorhead tagjai folyton kokainnal és whiskey-vel kínálgatták őket, gyakorlatilag osztoztak a napi adagon. Na, ez a nyilatkozat verte ki a biztosítékot a Motörhead tagjainál, akik rögtön egy állásfoglalást tettek közzé hivatalos Facebook-oldalukon. Ebben kijelentik, hogy egyedül Lemmy szerette a kokaint, és szomorúnak tartják, hogy a banda hazugságokat terjeszt róluk. Hozzáteszik: a legbecsületesebb dolog egy bocsánatkérés lenne.

A Black Stone Cherry nem is késlekedett sokat, elnézést kértek a szerencsétlen megfogalmazásért, egyben biztosították a világ közvéleményét arról, hogy továbbra is teljes odaadással viseltetnek a Motörhead és a zenekar rajongótábora iránt.

Erre szokás mondani: vihar a biliben. Lemmy odafent biztosan jót nevet.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr388673868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása