Fülesbagoly

Dorio újra csépelheti a Bataclanban szétlőtt dobszerkóját

2016. április 27. - matesas

Volt idő, amikor sosem akarta viszontlátni a párizsi Bataclanban szétlőtt dobfelszerelesét, most azonban már másképp gondolkodik az Eagles of Death Metal dobosa, Julian Dorio. A zenész az instagramra feltett egy képet, amely arról tanúskodik, hogy felújították a golyó szaggatta hangszert.


Azon a szörnyű tavaly novemberi éjszakán Julian Dorio a társaival a színpadon játszott, amikor eldördültek a lövések. Ismeretes: az Iszlám Állam terroristái 89 embert mészároltak le a híres Bataclan nevű szórakozóhelyen, és a videómegosztó oldalakra felkerült az emlékezetes felvétel is, amelyen látható, hogy Dorio az első lövések után zavarában a dobfelszerelése mögött igyekezett fedezéket találni. A reparált dobok most visszakerültek gazdájukhoz.

screen_shot_2016-04-27_at_09_09_35_1.png

– Volt idő, amikor sosem akartam viszontlátni őket, de most már képtelen vagyok csak úgy kidobni. Tulajdonképpen ezek a hangszerek képesek összehozni az embereket, új muzsikát kreálni, és némi örömöt okozni a világnak - így vallott személyes érzéseiről a dobos.

Az Eagles of Death Metal egyébként most újra útra kel, először Vancouverben adnak koncertet, júliusban Észak-Amerikában turnéznak, augusztusban térnek vissza Európába.
A pillanat, amikor Dorio a felszerelése mögé bújik a Bataclanban (csak erős idegzetűeknek):

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr298666750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása