Fülesbagoly

Elhunyt rajongójának üzent a Guns

2016. április 22. - matesas
Súlyos balesetet szenvedett egy csapatnyi rajongó, amikor a Guns N Roses koncertjére igyekvő buszuk felborult a Mexikóvárost és Querétarót összekötő autópályán. 29 sérült, egy halott, a Rózsákat is sokkolta a tragédia.
guns-n-roses-gnr-topline-bb2-2016-billboard-650.jpg

A baleset feltehetően azért következett be, mert a busz túlpörgött a vizes úttesten és a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett. A 35 éves Mauricio Ballesteros Zamora belehalt fejsérülésébe, 29 másik rajongó pedig megsérült, három súlyosan. A sérülteket azonnal kórházba szállították.
A Guns N Roses a Facebook-on a következő üzenetet tette közzé:
"Sokkolt és mélyen elszomorított bennünket a horrorisztikus baleset híre. A gondolataink és a szívünk Mauricio Ballesteros Zamora hozzátartozóival vannak. Nagyon sajnáljuk az elvesztését. Reméljük, hogy a 29 sérült hamar felépül, isteni sebességgel. Axl, Slash, Duff, Richard, Dizzy, Frank és Melissa"
A baleset utáni pillanatokról egy videó is készült:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr378654432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása