Fülesbagoly

Videó: így énekli Axl Rose az AC/DC-klasszikusokat

2016. április 18. - matesas

Előbb kétkedés, aztán hivatalos bejelentés, immáron pedig bizonyíték. Az AC/DC-turnén Axl Rose helyettesíti a halláskárosodással küszködő Brian Johnson énekest, és most már azt is láthatjuk, hallhatjuk, hogy Rose miképp csapatja a Whole Lotta Rosie-t vagy Riff Raff című nótát. Nem rossz...

axl-rose-angus-young-acdc-photo.jpg

Szombaton éjjel a Coachella fesztiválon lépett fel az újraalakult Guns ’N Roses, a csapat továbbra is fergeteges formában van, ezúttal is egy 25 számból álló megakoncerttel kápráztattatták el közönségüket, Axl hangja kifogástalanul működött, és a rózsák egy jókora meglepetéssel is emelték a hangulatot. Miután elcsendesült a Civil War vihara, a lábtörés miatt trónszékén ücsörgő Rose így szólt a közönséghez: „Nem tudok rohangálni, tehát elhoztunk egy jó barátot, hogy egy kis életet leheljen a dolgokba. Hölgyeim és uraim, Mr. Angus Young!”

Az AC/DC ikonikus gitárosa, a képregényekbe illő figura megjelent a színpadon és két számot adott elő Slashékkel, a Whole Lotta Rosie-t és a Riff Raff-ot. Ahogyan arra számítani lehetett, Axl-nek mindkét AC/DC-klasszikus jól áll, Rose hangfekvése hasonló Brian Johnsonéhoz, semmi problémát nem okozott számára belesimulni az AC/DC hangzásba.

A Guns tényleg beleadott apait, anyait, és azt gondolom, hogy az AC/DC rajongói is ugyanilyen hozzáállásra számíthatnak. Szórakoztatás, rock and roll felsőfokon. Magyarország sajnos nem szerepel Young-ék úticéljai között, ám a hazai közönségek sem kell messzire utazni, ha látni szeretné az Axl Rose-zal felálló AC/DC-t. Május 19-én Bécsben, az Ernst Happel stadionban, május 22-én Prágában, a Letnany Airporton teszik tiszteletüket.

Whole Lotta Rosie:

Riff Raff:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr428639266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása