Fülesbagoly

Ilyen hűvösen még senki sem énekelte az Enter Sandmant

2016. április 14. - matesas

Egy szépséges és angyali hangon éneklő lány úgy határozott: teker egyet az Enter Sandman-en és megmutatja, hogyan éneklik a Metallica klasszikusát a hűvös Coloradóban. Az eredmény egy különleges, az eredetinél sötétebb hangulatot árasztó dal, amelyet ezúton prezentálunk nektek.

shel.jpg

A Shel egy coloradói folkegyüttes, négy lánytestvér alkotja, hamarosan megjelenik második nagylemezük, ehhez készült a Metallica-feldolgozás és a videoklip is. Az Enter Sandman-t teljesen újszerű értelmezésben előadó hölgy kicsit melankolikus, kicsit álmodozó stílusban énekli a dalt, zenekara mandolinnal, vonósokkal, zongorával kíséri őt.

Mindeközben James Hetfieldék sem tétlenkednek, készül az új lemez és egy kis jótékonykodásra is maradt idő. Kiadnak egy 2003-as, a párizsi Bataclan klubban készült koncertfelvételt, az eladásból származó bevételt pedig az elhunytak hozzátartozóit és a sérülteket támogató francia alapítványnak ajánlják.

A Shel verziója:

És az eredeti:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr868604628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása