Fülesbagoly

Metalőrült vonósnégyessel készül az új Dillinger album

2016. április 07. - matesas

A Dillinger Escape Plan a mathcore szülőatyja, és Greg Puciatoék ezúttal is különlegességgel készülnek. A hírek szerint új lemezükön a seven)suns nevű, metalfeldolgozásokat is előszeretettel játszó vonósnégyes is közreműködik.

dep.jpg

A seven)suns egy New York-i formáció, a vonósnégyes tagjai imádják a metalt, korábban feldolgozták többek között a Panterától a This Love, a Dillinger Escape Plantól pedig a 43% Burnt című számokat. Most pedig az a megtiszteltetés éri őket, hogy az új DEP albumon is szerephez jutnak.

Earl Maneein, a quartet egyik tagja így nyilatkozott: "Ben Weinman, a DEP gitárosa küldött nekem demókat, én pedig kitaláltam rájuk néhány hegedőrészletet. Ben jóváhagyta, azt írta, nagyon csípi, amit hallott, rögzítjük is majd a stúdióban.”

A DEP utoljára 2013-ban jelentkezett stúdiólemezzel, az idén megjelenő anyag lesz a hatodik albumuk. Magyarországon is több alkalommal jártak, és nem sértődnénk meg rájuk, ha hamarosan ismét tiszteletüket tennék.

seven)suns plays Pantera - This Love/Domination:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr668575630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása