Fülesbagoly

Metalbabákra gerjednek a japán férfiak

2016. április 05. - matesas

Japánban minden kicsit más... Nincs ez másképp a metallal sem, a futurisztikus távol-keleti országban három tinilánynak tűnő csajszi kergeti őrületbe a fémzene rajongóit, a súlyos gitárriffek alá ártatlan gyermekhangon énekelnek - ki tudja, miről.

babymetal.jpg

Termékeny csapatnak tűnik a Babymetal nevő japán formáció, a 2014-es debütáló albumot követően most április 1-én jelent meg a zenekar második lemeze. Az együttes egyediségét a metal és a „babahangon” éneklő női trió vokáljának keverése adja, Japánban telt házas koncerteket produkálnak, és lemezeladási csúcsokat döntögetnek. Sikerükben nem kevés szerepe lehet az országra jellemző manga-kultusznak, és az is köztudomású, hogy a japán férfiember rajong a tinédzser kinézetű lányokért - ahol 16 éves csajokat lehet kibérelni egy óra közös szunyókálásra, ott talán nem meglepő, hogy a Babymetal őrületes népszerűségnek örvend. A három énekesnő - név szerint Su-metal (Suzuka Nakamoto), Yuimetal (Yui Mizuno), és Moametal (Moa Kikuchi) - mellett gitáros, basszer és dobos alkotja a bandát, a végeredményt mutatjuk. A szám címe Karate, egyebekben a bagolynak fogalma sincs, hogy a lányok miről énekelnek, mivel azt japán nyelven teszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr728568032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása