Fülesbagoly

Péniszszörnyet kaszabol a Szuperhős

2016. március 25. - Bagolyhír

A Faith No More egyik hűséges és kreatív rajongója South Park stílusú klipet készített a tavaly megjelent Sol Invictus egyik számához, a Superherohoz. A videó remekül sikerült, olyannyira, hogy a zenekar ki is tette saját Facebook-oldalára.

faithnomore.jpg

Aligha érhet-e egy rajongót annál nagyobb megtiszteltetés, mint amikor az imádott zenekar inspirálta videó egy köszönő üzenet kíséretében megjelenik a banda közösségi oldalán. Ezt történt most Rafael Barrosszal, aki a FNM Superhero című nótájához készített egy beteg rajzfilmet. A fiatalember tökéletesen ráérzett a Faith No More-t mindig is jellemző fanyar humorra, nem véletlen, hogy a zenekar néhány elismerő sort is mellékelt a hivatalos Facebook-oldalán megjelentetett kliphez. Mike Pattonék eképpen mondtak köszönetet: „Batman? Superman? Dehogy! Itt az igazi Szuperhős! A Faith No More-nak vannak a legjobb rajongói… A barátunk, Rafael Barros készítette ezt a hihetetlen videót. Kösz, Rafa!”

Nos, az alkotást tényleg érdemes megtekinteni. A történet röviden annyi, hogy a városra rászabadul egy szaros vécécsészéből előbújó Péniszszörny. Ám ekkor életre kel a Sol Invictus album borítóján pengét szorongató kisfiú, és az összecsapás elkerülhetetlen. A Szuperhős végül győzelmet arat a gonosz fasz fölött. A bagoly ezt tálalja most nektek húsvétra, fogadjátok szeretettel.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr18525776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása