Fülesbagoly

Dimebag sírjától üzent az Ektomorf

2016. március 21. - matesas

Az amerikai turné igen sűrű programja sem tántorította el a groove metal magyar nagyágyúit attól, hogy egy kis kitérőre szakítsanak időt, és felkeressék a 2004-ben agyonlőtt Pantera-gitáros, Dimebag Darrell sírját Texasban. Az Ektomorf Dimebag előtt is tisztelget és innen üzent a rajongóknak is. ektomorf_jpg.jpg

A mezőkovácsházi zenekar már nem csak Európát akarja meghódítani, jelenleg az USA-ban turnéznak, 39 koncertet nyomnak le alig másfél hónap alatt. A fiúk vagy úton vannak, vagy a színpadon zúznak, egy igazi „ágyúgolyó futam” ez, pihenés és megállás nélkül. Ám Zotyáék nem feledkeztek meg egy nagy ikonról, Dimebag Darrell-ről, felkeresték a legendás zenész texasi nyughelyét és nem csak rá emlékeztek, hanem hazai rajongóiknak is innen mondtak köszönetet a néhány napja elnyert HangSúly díjért. A díjat rock/metal zenekarok között osztják ki, több kategóriában, idén már 11. alkalommal lehetett szavazni. Az Ektomorf a Legjobb stúdióprodukció kategóriában győzött, az Aggressor című albumával a Tue Madsen-Farkas Zoltán producer páros vitte el a pálmát.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr228508822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása