Fülesbagoly

200 ezer méhvel él a RHCP basszerosa

2016. március 07. - matesas

Ilyen felszerelésben még aligha láttuk Fleat, a Red Hot Chili Peppers ruganyos lábú basszusgitárosát. Flea új hobbija a méhészet, a zenész szuperorganizmusként tekint a szorgos kis rovarokra.

flea-facebook.jpg

Az utánozhatatlan, pattogós basszusszólamokról ismert Flea ezúttal egy egészen új oldaláról mutatkozott be. Az Instagramra feltöltött képen teljes harci díszben feszít méhei között, az ember első ránézésre fel sem ismerné Fleat.  Úgy tűnik, hogy az extravagáns bőgősnek az RHCP és a hátrányos helyzetű gyerekeket támogató alapítványa mellett is jut szabadideje a számára megnyugtató kikapcsolódásra, hiszen Los Angeles-i házának hátsókertjében már ipari méretekben folytatja a méhészkedést, több, mint 200 ezer méhet tart kaptárjaiban. Flea megszállott tisztelettel beszél a méheiről, a fotója mellé a következő bejegyzést biggyesztette: „ A kaptár mélyén szuperorganizmus lakozik. Szeretem a méheimet. Flea méheit.”

Az RHCP rajongóinak valószínűleg izgalmasabb hír, hogy a banda június 12-én igen közel, az ausztriai Nova Rock fesztiválon lép fel. Aznap még többek között a Deftones, a Twisted Sister, és a Heaven Shall Burnis a húrok közé csap, a napijegy 29.500 forintért megkapható, s ez a névsort tekintve tulajdonképpen egészen méltányos árnak tűnik.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr338451530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgyiselfelejtem 2016.03.09. 19:33:47

Akinek méhVel akad dolga, az nem számolja meg darabra, a 200ezer eléggé hatásvadász. Az már nem tűnne akkora számnak, ha 5-10 családot írtak volna, amennyi kb. lehet.
süti beállítások módosítása