Fülesbagoly

Készül az új GNR stúdiólemez?

2016. február 27. - matesas

Könnyen elképzelhető, hogy az újraalakuló Guns N Roses nem éri be egy turnéval, hanem az egymásra találó Los Angeles-i srácok egy új stúdióalbummal örvendeztetik meg a rajongóikat. A Slashékhez közel álló források szerint a munkálatok már megkezdődtek.

axlslash.jpg

Egy nemrég megjelent interjúban Slash korábbi életrajzírója, Arlett Vereecke azt mondta, hogy a legendás gitáros egy új GNR anyagon dolgozik stúdióban. Ezzel egybevág a korábbi GNR-menedzser, Alan Niven mondandója is, aki szerint Duff McKagan basszgitáros és Izzy Stradlin is stúdióba vonult tavaly decemberben, hogy néhány új dalt rögzítsenek. Axl Rose ugyanakkor nem jelent meg az egyik helyszínen sem, no de jól ismerjük Axlt, az öntörvényű frontember régóta kizárólag a saját elképzelései szerint hajlandó a zenével foglalkozni. Mindenesetre ha igazak a hírek, az egyben azt is jelenti, hogy Izzy Stradlin visszatérésére is számíthatunk az eredeti felállásból.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr708424302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása