Fülesbagoly

Lemmynek tiszteleg az Ektomorf

2016. február 26. - matesas

A nemrég elhunyt Lemmy előtt tiszteleg az Ektomorf egy feldolgozásdallal. Az AFM Recordsnál elkészült nóta természetesen brutális gitárhangzást hoz, az eredeti szám lehangolt és megvastagított újragondolása Zotya arcletépő orgánumával.

zotyalemmy.jpg

Farkas Zoliék már a január végi Barba Negrában tartott koncerten is eljátszották a dalt, amely most már stúdióverzióban, a youtube-on is elérhető. Zoliék mozgalmas időket élnek, február elején a Gödör Klubban tartották a frontember és Kiss László közös könyvének, a zenekar történetét feldolgozó Outcast-nak a bemutatóját, márciusban és áprilisban pedig amerikai turnén vesz részt a viharsarki banda. A Lemmy-dalhoz pedig nincs mit hozzátenni, jó headbangelést mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr448421790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása