Fülesbagoly

Stone Temple Pilots: énekes kerestetik!

2016. február 19. - matesas

A ’90-es évek ikonikus grunge zenekara, a Stone Temple Pilots énekest keres. Scott Weiland 2013-as kirúgása után átmenetileg a Linkin Park vokalistája, Chester Bennington szorongatta a mikrofont, most viszont a The Haunted egykori frontembere, Peter Dolving jelezte csatlakozási szándékát.

stonetemplepilots.jpg

 A 2001-ben feloszlott, ám 2008 óta újra aktív Stone Temple Pilots énekest keres, és ezúttal egy egész komoly jelentkező akad a frontemberi posztra. Peter Dolving egy bejegyzést tett közzé a Facebook-on, amelyben a következőket írja: „A Stone Temple Pilots új énekest keres. Hm, micsoda kísértés, micsoda kihívás volna.”

Dolving egy saját maga által készített videórészletet is közölt, ezen a STP Interstate Love Song című dalából ad elő egy részletet. Kérdés, hogy a San Diego-i banda mennyire vevő egy eddig thrash/death metalban utazó frontemberre, ám a látottak alapján Dolvingnak nem okozna különösebb gondot az átállás.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr558404116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása