Fülesbagoly

Slipknot: tovább harcol Paul Gray özvegye

2016. február 16. - matesas

Hat évvel Paul Gray halála után még mindig a bíróságon harcol egymással a bőgős özvegye és a Slipknot basszusgitárosát egykoron kezelő orvos. Brenna Gray szerint a doktornak köze lehet férje halálához, amelyet morfium és Xanax túladagolás okozott.

brennagray.png

Brenna Gray

Nyolcrendbeli gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsították Daniel Baldit, a doktor a korábbi vádak szerint nyolc betege haláláért lehet felelős, mert a szükségesnél jóval nagyobb mennyiségben írt fel fájdalomcsillapítókat és egyéb gyógyszereket, amelyek túladagolása végül páciensei halálához vezetett. Baldit első fokon tavaly májusban felmentették a vádak alól, de az ügy tovább folyik, miután a hozzátartozók - így Brenna Gray is - megfellebbezték az ítéletet.

paulgray.jpg

Paul Gray

Már hat év telt el Paul Gray halála óta, a bőgőst egy szállodai szobában találták meg, morfiummal és Xanax-szal adagolta túl magát. Brenna korábban azt vallotta, hogy Baldi annak ellenére adott Xanax-ot Gray-nek, hogy tudta, a basszusgitáros drogfüggő. Hamarosan jogerős ítélet várható.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr548395418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása