Fülesbagoly

Steven Tyler győzte meg Axl-t az újjáalakulásról?

2016. január 27. - matesas

Érdekes nyilatkozatot tett Steven Tyler a Guns ’N Roses újraalakulásával kapcsolatban Howard Stern-nek. Az Aerosmith frontembere azt mondja: neki is szerepe lehet abban, hogy Axl Rose hajlandó volt félretenni több évtizedes sérelmeit Slash-sel szemben. Tyler több anekdotával is szolgált a témával kapcsolatban.

axlsteven.jpg

„Biztos vagyok benne, nem csak az én érdemem az újraegyesülés. Mindenesetre két vagy három évvel ezelőtt találkoztam Axl Rose-zal egy klubban és persze szóba elegyedtünk egymással. Azt mondtam: mindenkinek hiányoztok, nektek újra össze kell jönnötök.”

Tyler korábban ugyanabban a cipőben járt, mint Axl, ő is a gitárosával, Joe Perry-vel rúgta össze a port, sokáig szóba sem álltak egymással. Abban a helyzetben ugyanezt a tanácsot kapta egy rockikontól, mint amelyet most ő megosztott Axl-lel.

„Elvonón voltam, amikor felhívott Jon Bon Jovi és megkérdezte: mi vagy te, egy őrült? Mi a faszt csinálsz az elvonón? A világnak szüksége van rátok, mindenki az Aerosmith-t akarja.

Hát ennyit az öreg Steve merengéseiről, lássuk, mi a helyzet egy másik Steven-nel, bizonyos Adlerrel kapcsolatban. Jó hír, hogy az amerikai zenei szaksajtó szerint a Guns ’N Roses tárgyalásokat kezdeményezett az ősi felállásban pergető dobossal, elképzelhető, hogy ő fog játszani a Coachella fesztiválon, és a Las Vegas-i bulikon. Létezik egy olyan verzió is, hogy Steven csak néhány dalban jut majd lehetőséghez. Ki tudja? Lehet, hogy már nem bírja az iramot? Izzy Stradlin visszatéréséről továbbra is hallgatnak a jólértesültek. Na ez viszont rossz hír.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr148323176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása