Fülesbagoly

Családi valóságshow-ban szerepel Dave Mustaine

2016. január 27. - matesas

Az új idők hóbortjai utolérték Dave Mustaine-t is, a Megadeth legendás frontembere - akárcsak korábban Ozzy - családi valóságshow-t forgat. Néhány évvel ezelőtt Mustaine összepakolta a holmiját, és átköltözött Nashville-ből Los Angelesbe, hogy lánya, Electra zenei karrierjét egyengesse. Electra a country műfajban bontogatja szárnyait, tehetséges énekes, és a híres papa támogatásával alighanem szép jövő előtt áll.

davemustainelanyaval.jpg

A valóságshow valójában rá fog fókuszálni, de természetesen gyakran feltűnik majd az epizódokban Dave is. Electra így nyilatkozott a forgatásról:

„ A Megadeth és az apám történetét mindenki ismeri. De azt még senki sem látta, hogy ő milyen a családjával, és például mi történik akkor, amikor bemész vele egy traktorboltba, ő pedig különböző gépeket próbál ki, hogy melyik az, amelyikbe egyáltalán belefér. Az apám nagyon vicces figura, minden bizonnyal ez is kiderül majd a különböző részekből.”

Dave Mustaine is világossá tette, hogy nem ő lesz a show főszereplője. Közösségi oldalán azt írta, nem szeretné, ha az emberek egész nap azt bámulnák, hogy mit csinál a fürdőszobájában.

Mit lehet ehhez hozzátenni? Legfeljebb annyit, hogy a magam részéről jobban szeretném a színpadon bámulni az öreg rockereket, mint egy valóságshow-ban. A zenéjük ugyanis sokkal jobban érdekel.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr708320784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása