Fülesbagoly

Saját vérével festették be a Slayer-gitáros hangszerét

2016. január 26. - matesas

Gary Holt egy igazi metalman! Hihetetlen figura, a mostani dobása azonban minden eddigi őrültségén túltesz. A Slayer/Exodus gitárosa 18 fiolányi vért vetetett le magából, majd a nemes folyadékot elküldte egy Vincent Castiglia nevű arcnak, hogy fesse meg vele a gitárját. Vincent Castiglia azt kell tudni, hogy ő egy emberi vért használó művész, így csöppet sem esett nehezére Holt kérésének teljesítése.

gary_holt_0_1411562927.jpg

A végeredmény hátborzongatóan bizarr, egyben látványos lett! Egy ördögi teremtmény arca díszíti a hangszer testét, az emberi fejről kosszarvak csavarodnak hátrafelé. A pickupok-at a sátáni 666 helyett három-három római számmal írt VII-es teszi különlegessé. A szép alakú, vérrel festett gitárból ez az egyetlen példány a világon. Érthető okokból nem válhat tömegtermékké, nincs annyi vére ennek az életvidám Holtnak.

garyholtbloodguitar1_638.jpg

Azt nem tudni, hogy a különleges gitár megszólal-e valaha koncerten, vagy gazdája vitrinjében köt ki. Mindenesetre a Slayer aktív hetek elé néz, Amerikában jónéhány bulit lenyomnak, európai dátumokat egyelőre hiába keresgéltem. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr478318334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása