Fülesbagoly

Mire készül a szülinapos Green Day?

2016. január 25. - matesas

Billie Joe Armstrongék sem lesznek már fiatalabbak - a Green Day idén ünnepli 30. születésnapját, s a jelek arra mutatnak, nem elégszenek meg annyival, hogy a gyertyákat elfújják a tortán. A frontember az Instagramra tett fel egy bizakodásra okot adó fényképet, a fotó egy stúdióban készült, Billie egy mikrofon előtt ül. Mit jelenthet ez? Egy válogatásalbum, esetleg egy vadi új anyag várható a kaliforniai punkoktól?

greendayjo.jpg

Karácsonykor már megajándékozták a híveiket egy dallal, az Xmas Time Of The Year egy kellemesen lötyögős szerzemény, semmi komoly, megfelelő lazítás a halászlé után. Nem tudom, ki hogy áll a Green Day-hez, én csípem őket, de ha új lemezre szánják magukat, semmiképp sem iszom előre a medve bőrére. A Dookie nagy kedvencem, középiskolás pogók emléke dereng, hol élesebben, hol homályosabban, de az utána következő Insomniac vagy Nimrod már korántsem a szívem csücske. Az American Idiot és a 21st Century Breakdown megint csak nagyon bejövős, utána azonban ismét lefelé száguld a hullámvasút, legalábbis nekem nagyon sok volt az egymás után ránk ömlesztett ¡Uno!, ¡Dos!, ¡Tré!, ¡Cuatro!. A négy lemezből nyugodtan csinálhattak volna egyet, egy igazán ütőset - a kevesebb néha több alapon.

Mindenesetre: boldog szülinapot, Green Day! Ha meghívtok minket a zsúrra, kérünk szépen valami finomságot!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr478312270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mozart2222 2016.01.26. 14:53:31

A Cuatro! egy DVD volt, tehát igazából 3 albumról van szó. Ettől függetlenül tényleg jó kis egyórás lemez lehetett volna belőlük. (A Nimrod viszont zseniális album.)
süti beállítások módosítása