Fülesbagoly

Futó-, és főzőverseny is lesz a Palóc Futam zenei tehetségkutatón

2024. május 08. - Bagolyhír

Harmadik alkalommal rendezik meg Balassagyarmaton a Palóc Ligetben a Palóc Futamot június 15-én. A könnyűzenei tehetségkutató ezúttal számos kísérőprogrammal bővül, lesz többek közt palócleves főzőverseny és futóverseny is. A díjazott zenekarok értékes nyereményekkel térhetnek haza.

paloc_futam_2023.jpeg

A Palóc Futamra a könnyűzenén belül bármilyen együttes vagy szóló előadó jelentkezhet, lényeg, hogy induló produkció legyen. A jelentkezők közül a 10 legjobb mutathatja meg magát élőben 15 perces koncerttel a közönség és a zsűri előtt június 15-én a Palóc Ligetben. Az érdeklődőknek nem csak a minikoncertek miatt lesz érdemes kilátogatni, ugyanis számos egyéb programmal is készülnek a szervezők. Lesznek művészeti workshopok, gyermekfoglalkozások, zenei témájú fotókiállítás, palócleves főzőverseny és futóverseny is. Extra produkcióként fellép majd a Selah Vie zenekar, és a programsorozatnak része a labdarúgó EB nyitómérkőzése, azaz a Svájc – Németország összecsapás megtekintése.

A Palóc Futam győztese továbbjut az Öröm a Zene országos tehetségkutató versenysorozat budapesti döntőjébe, amelynek az első helyezettje 1 millió forint értékben kap hangtechnikai eszközöket. A balassagyarmati győztes és a résztvevő zenekarok számos különdíjat is elnyerhetnek, köztük tiszteletdíjjal járó fellépést két városi rendezvényre, stúdiófelvételt keveréssel és masteringgel, illetve az Audmax Kft. jóvoltából Audio-Technica fejhallgatót és mikrofonokat, Korg hangolókat, Korg gitáreffektet és VOX gitáros ajándékokat. 

A Palóc Futam az Öröm a Zene hálózatában, az NKA Hangfoglaló program támogatásával jött létre. Az Öröm a Zene események közül a legközelebbi verseny június elsején lesz Szolnokon, ahol már negyedszer tartják az AztaQ tehetségkutatót. Ahogy a szolnokira, a balassagyarmatira is még jelentkezhetnek zenekarok.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr718399639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása