Fülesbagoly

Búcsúturnéra indul az Intim Torna Illegál

2021. június 01. - Bagolyhír

Felfüggeszti működését az Intim Torna Illegál, de előtte még megy egy búcsúturnét a nyári fesztiválokon - jelentette be a zenekar a Facebook-oldalán.

iti_2.jpg

A közlemény így szól:

Kedves ITI család!
Hosszú ideig tartó gondolkodás után, mindannyiunk számára nagyon nehéz döntést hoztunk meg. Az Intim Torna Illegál tizenegy év hiperaktív lét, számtalan dal, klip, koncert, megtett kilométer után felfüggeszti a működését.
Nagyon köszönjük Nektek, hogy velünk voltatok, a rengeteg felejthetetlen pillanatot, a csillogó szemeket!
Az idei nyáron búcsúturnéra indulunk, hogy méltóképpen búcsúzhassunk Tőletek… Várunk a nyári fesztiválokon, szabadtéri rendezvényeken, sőt hamarosan egy budapesti búcsúkoncert
dátuma és helyszíne is nyilvános lesz - nézzétek az
eseménynaptárat, várunk Titeket!
Nagyon köszönünk mindent! …hiszen tudjátok: ez az emlék örökké tart!
Peti, Ádám, Janó

Szomorú dolog ez, de remélhetőleg a felfüggesztés nem tart örökké. A búcsúbulik helyszíneit és időpontjait egyelőre nem hozta nyilvánosságra a zenekar.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3416578638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása