Fülesbagoly

Ismét lesz Ignite a FEZEN Fesztiválon

2019. február 05. - Bagolyhír

Már eddig is brutálerős neveket jelentett be a FEZEN, többek közt a Dream Theater, a Cradle of Filth, a Life of Agony, az Airbourne és a Queensryche zenekarokat, de most újabb külföldi együttesek érkezését árulták el.

ignite_teglasi.jpg

Újabb két nemzetközi névvel jelentkezünk. Közös bennük az elég erős hazai vonatkozás. Az Alestormmal Bodor Máté július 26-án tépi majd a húrokat, a Téglás Zoli vezette Ignite július 27-én érkezik a FEZEN színpadára - olvasható a fesztivál Facebook oldalán. Az Ignite már 2017-ben is fellépet Székesfehérváron, és egy elég masszív estét varázsolt az Offspring társaságában.

Az is biztos, hogy a Fülesbagoly Tehetségkutató győztese is koncertezik az idei FEZEN-en, ugyanis a könnyűzenei verseny egyik nyereménye a fellépési lehetőség.

A fesztiválra február 11-ig tart a kedvezményes elővétel, a bérletek 19.990 (diákbérlet 17.990), a napijegyek 8.990 forintba kerülnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9814609496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása