Fülesbagoly

Circle Pit: amikor a tömeg teljesen megőrül

2017. október 06. - matesas

A punk-rock-metal koncerteken szokványos látvány a pogo, a sajátos ütközős táncnak számos „alfaja” létezik. A circle pit az egyik legőrültebb formája, a tömeg ilyenkor fékezhetetlenül futkorászik körbe-körbe, most ilyen megőrüléseket mutatunk.

circle.jpg

A Loudwire szerkesztői videócsokorba gyűjtötték a legőrültebb circle piteket, a felvételeken jól látszódik, hogy a metal istenei micsoda őrjöngésbe képesek belezavarni a közönségüket. A circle pit elsőre akár rémítőnek is hathat, de azért nem árt leszögezni, hogy az íratlan szabályok szerint a tömeg tagjai azonnal körbeveszik, azaz megvédik az esetleg földre kerülő embereket. Sérülések persze így is előfordulnak egy-egy ilyen kavarodásban. Lássuk, miképp bolondul meg a tömeg a Slayer, a Machine Head vagy épp a Heaven Shall Burn riffjeire.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9812933421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása