Fülesbagoly

Szexi ruhában pózolnak a magyar zeneipar női szakemberei

2017. január 10. - Bagolyhír

Tizenkét zeneiparban dolgozó, többnyire road nő fotózkodott szexi ruhában, hogy felhívják a figyelmet a méhnyakrák megelőzésére és a rehabilitációra. A fotók egy naptárban szerepelnek, melynek a RoadVasárNaptár elnevezést adták. A kalendáriumot bárki megveheti, az értékesítéséből származó bevétellel a Mályvavirág Alapítvány munkáját támogatják. A szervezet célja, hogy minél szélesebb körben informálja a nőket a daganatos megbetegedésről.

eszter.jpg

Fotó: Hegyi Júlia Lily

„A mi szakmánkra igazán nem jellemző, hogy monoton vagy unalmas. Szinte minden hétvégén más városban, de legalábbis más koncerthelyszínen vagyunk, így a mi életünk elképzelhetetlen naptár nélkül…” – ez adta az ötletet annak a tizenkét road hölgynek, akik elkészítették saját RoadVasárNaptárukat. „Férfias szakmát űzünk, de ettől még nők vagyunk. Nők vagyunk a mindennapokban, és nők maradtunk a munkánk során is. Ezt szerettük volna megmutatni, ez volt talán az egyik ok, hogy most mi álltunk a reflektorfénybe. De találtunk egy jó ügyet, hogy támogassunk egy alapítványt, így már rögtön értelmet nyert az egész megmozdulás, és fél pillanat alatt tizenkét nő egyet akart. Az pedig köztudott: ha egy nő akar valamit, biztos eléri a célját” – foglalják össze a road lányok naptáruk hátterét a Fülesbagolyhoz eljuttatott sajtóközleményben.

Olyan alapítvány kerestek, amely nőkkel foglalkozik, olyan területtel, amely akár őket, nőket is érintheti. Így esett a választásuk a Mályvavirág Alapítványra, akik „a méhnyakrákos nők gyógyulásáért és a megelőzésért” 2013-ban alakultak meg. Kifejezetten megelőzéssel és rehabilitációval foglalkoznak, hogy méhnyakrák miatt egyetlen nőt se veszítsünk el Magyarországon. A naptár korlátozott számban, 2000 forintos áron kapható.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4412115665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása