Fülesbagoly

A magyar zenei menedzserképzést szervezi Fernbach Erika

Stage, Darling! podcast-sorozat 3. rész

2023. november 28. - Bagolyhír

Az idén 15 éves Majdnem Híres Rocksuli (MHRS) szervezője, Fernbach Erika a Stage, Darling! podcast-sorozatunk következő vendége. Erika sokat mesél az iskoláról, a zenei management képzésről, és persze önmagáról.

fernbach_erika.JPG

Második évadához érkezett a Stage, Darling! podcast-sorozat, melyben zeneiparban dolgozó nőkkel készítünk interjúkat. Ezúttal Fernbach Erika, az első zeneipari iskola szervezője nyilatkozik nekünk többek közt arról, hogy:
- a Sziget.hu szerkesztőségéből nőtte ki magát a Rocksuli
- milyen képességek kell rendelkeznie azoknak, akik a suliba jelentkeznek?
- a MHRS egykori hallgatói elárasztották a zeneipar több területét, és fesztiválok, klubok, együttesek stábjaiban dolgoznak
A beszélgetés Erikával:


A Stage, Darling! műsorvezetője Réti Nóra, ötletgazdája és szerkesztője Nagy Szabolcs, a podcast-sorozat az NKA Hangfoglaló Program támogatásával jött létre.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1018269361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása