Fülesbagoly

A Digital Pro stúdiójában készíthet dalokat a Fülesbagoly Tehetségkutató egyik különdíjasa

2023. június 29. - Bagolyhír

Magyarország első digitális stúdiójában, a Digital Pro Stúdióban készíthet dalokat a keszthelyi Fülesbagoly Tehetségkutató egyik különdíjasa. Az 1995-ös alapítása óta megszámlálhatatlanul sok művész dolgozott a jazztől a szimfonikus zenéig, a rocktól az operáig minden műfajban az újpesti komplexumban.

img_5347.jpeg

- A Digital Prot azzal a céllal alapítottam, hogy elsőként alkalmazzam a digitális hangfelvétel nyújtotta lehetőségeket hazánkban – mondta el Matók István. - A stúdióban a könnyűzenétől kezdve a komolyzene világán át egészen a filmzenékig minden stílusban folyamatosan készülnek felvételek, amelyek közül jónéhány hazai aranylemezzel és rangos külföldi díjjal dicsekedhet.
A 2007-ben újjáépített stúdióban komolyzenei világsztárok és hazai művészek, zenekarok és napjaink csillagai folyamatosan tiszteletüket teszik, ahol a kreatív hangulat mellett, Matók István és hatalmas szaktudással rendelkező professzionális csapata készíti felvételeit legendás vintage stúdióeszközök és mikrofonok használatával. Nehéz is lenne felsorolni, hogy ki mindenki dolgozott a stúdióban, csak néhány példa: Charlie, Radics Gigi, Rost Andrea, Pege Aladár, Keresztes Ildikó, Szikora Róbert, Dandó Zoli, Lukács Peta, Hobo, Curtis és Ganxsta Zolee.

mato_k.jpgMatók István a stúdióban
Mindamellett a Digital Pro Magyarország első és egyetlen Dolby Atmos zenei stúdiója, aminek köszönhetően immár hazánkban is elérhető az új trend, a Dolby Atmos formátumú lemezkészítés, olyan hazai éllovasokkal, mint az Analóg Balaton, Co Lee, Böbe, Llaszlo Kiss, Zóra, Pixa és Azariah.
A Digital Pro referenciája biztosan bővül egy fiatal csapattal is, ugyanis felajánlásuknak köszönhetően a keszthelyi Fülesbagoly Tehetségkutató egyik különdíjasa 8 órás (1 nap) felvételt és 4 órás keverés/masteringet nyer, melyet 2024. január 31-ig válthat be.
További információ https://www.digitalprobt.hu/studio/ oldalon található.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5618156366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása