Fülesbagoly

Budapesten indul és Prágában zárul a Woodstock Barbie európai turnéja

2023. március 22. - Bagolyhír

Rendesen pörögnek az események a Woodstock Barbie háza táján. Új, Witch of the Dice című EP-jüket március 23-án mutatják be Budapesten, a Robotban. Aztán elindulnak egy jó hosszú koncertkörútra Romániát, Szerbiát, Csehországot, Szlovéniát és Németországot érintve.

wb_21_soma_kiss_068.jpg

Az ismert online boltokban már kijött a blues stoner csapat 5 számos Witch of the Dice című EP-je, de már bakeliten is előrendelhető az anyag. A vinyl B oldalára ráadásul felpakolták a zenekar 5 kedvenc számát is. A címadó dalhoz csináltak egy pöpec animációs videót.

A közelmúlt történéseihez tartozik, hogy a Woodstock Barbie és Yves Krismer, a Mother’s Cake frontembere közös dalt készített, amit egy beszélő macska és egy autotune-kecske inspirált. A Cats & Goats dal szintén ott van az új EP-n, és videót is forgattak hozzá.

A Woodstock Barbie március 23-i lemezbemutatója eredetileg a Mother’s Cake-kel történt volna, de az osztrák space rock banda betegség miatt lemondta a bulit. Helyükre a Dungaree ugrott be. Ezt követően lesz pár magyar bulija a Woodstock Barbie-nak, aztán külföld felé veszik az irányt. Alább a menetrend.

wb_tour_dates.png 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1118077078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása