Fülesbagoly

Bob Marley-re emlékezik a Ladánybene 27

2023. január 12. - Bagolyhír

Kétórás koncertet ad a Ladánybene 27 az Akvárium Klubban, ahol Bob Marley ismert és kevésbé ismert dalait adják elő.

27.jpg

A Ladánybene 27 zenekar évtizedes küldetése Bob Marley munkásságának frissen tartása. Ennek jegyében készült még 1996-ban a „Bob Marley emlékére” – című album, ami Marley legismertebb slágerei mellett a kevésbé ismert kincseket is igyekezett bemutatni a közönségnek. A lemez megjelenése óta a LB27 legénysége minden év februárjában, Marley születésnapjához közeli hétvégén emlékkoncertet tart, melyen az évek során számtalan ismert és kevésbé ismert, feltörekvő zenésztárs közreműködött. A Ladánybene 27 Bob Marley műsora számtalan Sziget fellépésen is színpadra került, ahol mindig hatalmas sikert aratott.
Az előző két évben csak online üzemmódban volt lehetőség folytatni a hagyományt, de idén Marley 78. születésnapjára az Akvárium Klubba költözik a produkció február 10-én. A közel 2 órás koncerten elhangoznak majd Marley ikonikus zenéi, eredeti és a LB27 által átdolgozott változatban.  Az estét a kiskunfélegyházai A Láma Dalai zenekar indítja majd. További infók az eseményben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6018024950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása