Fülesbagoly

Négy évnyi hallgatás után mélyreható dallal jött ki Nádas Barbi

2022. október 28. - Bagolyhír

Ez a dal elénekeltette velem azt, amit kimondatni még egyetlen pszichológusnak sem sikerült - vallja új klipdaláról Nádas Barni. Az énekesnő az idei, budapesti Fülesbagoly Tehetségkutatón jutott a döntőbe, ott szerettük meg a hangját. Mutatjuk Overthink című dalát, illetve annak videóját.

nadas_barbi_overthink_photo.jpg

- A könnyed dallamok mögött mély tartalom van - fogalmazott Barbi. - A refrén a felszínt kapargatja,  a verzékben viszont mélyre ástam magamban. Először csak a barátaim jegyezték meg néha viccesen, hogy "jaj ne gondold már ennyire túl", aztán az orvosom is erre vezetett vissza egy-két fizikai tünetet. Persze ebbe még nem gondoltam bele, amikor elkezdtem írni, de a dal már tudta, hogy mit akar. Neki nem tudtam hazudni. Persze a produceremnek sem, Kovács Norbinak, aki azonnal visszaküldi, ha úgy érzi tudok valaminél jobbat is. Így történt, hogy kénytelen voltam, bevallani magamnak az igazat a túlgondolással kapcsolatban. Miszerint bár már édesapám nincs velem, még mindig neki akarok megfelelni, még mindig átgondolom mit tenne ő, mit szólna, ha ezt látná, hallaná. De hol a határ közte, és köztem, hol a határ a a régi és az új idők között. Ez a dal elénekeltette velem azt, amit kimondatni még egyetlen pszichológusnak sem sikerült.  Ezt szimbolizálja a koreográfia is, melyet végig párban táncolunk Kugler Zsolt koreográfussal. Óriási megtiszteltetés volt, hogy elvállalta a dalt. Így állt össze az Overthink, az első angol dalom közel négy évnyi csend, és névváltás után.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9517964866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása