Fülesbagoly

Lénárd Laci Díjat alapítanak, és lesz fesztivál az emlékére

2022. szeptember 06. - Bagolyhír

Ténylegesen sokkolta a zenei szakmát, minket is nagyon megrendített Lénárd Laci halála. A HammerWorld főszerkesztője, társalapítója augusztus 2-án, rövid, súlyos betegség után hunyt el. Az újság díjat alapított az emlékére, és fesztivált szervez.

ll.jpg

A Hammerworld magazin megalapítja a Lénárd László díjat. Lacival régóta terveztük, hogy a hard rock / metal szakma számára létrehozunk egy olyan elismerést, amellyel évente díjazzuk a színtér legjobbjait. Sajnos együtt már nem gratulálhatunk a nyerteseknek de ez az álmunk, ha sokára is, de végre megvalósul. Az első díjkiosztóra jövő tavasszal kerül majd sor - jelentette be Facebook-posztjában a magazin tulajdonosa, Cselőtei László, - Szintén fontos, hogy Laci emlékére szeptember 22-én tartunk egy mini fesztivállal egybekötött megemlékezést a Barba Negra klubban. A részletekről az online csatornáinkon lehet majd tájékozódni.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4517925231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása