Fülesbagoly

Mit gondol a magyar zenekarok helyzetéről Dénes Adél?

2022. augusztus 27. - Bagolyhír

Nem könnyű felsorolni, hogy milyen tisztségeket tölt be Dénes Adél, aki többek közt a Petőfi Kulturális Ügynökség vezérigazgató-helyettese, a Hajógyár főszerkesztője és az NKA Hangfoglaló kollégiumának tagja. Na de hogy jutott el 34 évesen a csúcsra, milyen volt korábban 7 évig Pásztor Annával dolgozni, és mit gondol a magyar zenekarok jelenlegi helyzetéről, arról a Stage, Darling! podcast-sorozat hatodik részében mesélt nekünk.

denes_adel_2.jpg

Stage, Darling! címmel 10 részes podcast-sorozatot indítottunk. A beszélgetések kizárólag olyan nőkkel történnek, akik a zeneipar valamelyik területén dolgoznak, akár fénytechnikusként, fesztiválszervezőként vagy énekesként. Hatodik részünk vendége Harcsa Veronika, akivel többek közt az alábbi témákról beszélgettünk, hogy a lehető legkevesebb időt tölti a social media felületeken, növényei locsolásával kapcsolódik ki. Szerinte nincs könnyű helyzete a zenekaroknak manapság, és nem az önkifejezésről szól a zenekarozás, hanem hogy ki mennyire csinál hülyét magából a TikTokon
A Stage, Darling! műsorvezetője Réti Nóra, ötletgazdája és szerkesztője Nagy Szabolcs. A beszélgetés az NKA támogatásával jött létre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8117917589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása