Fülesbagoly

Harcsa Veronikát a spontaneitás segíti abban, hogy ne égjen ki

2022. augusztus 20. - Bagolyhír

Korábban évi 100-120 koncertet adott, de mivel szerinte az nem egészséges, manapság megválogatja, hogy mikor és hol lép fel Harcsa Veronika. Az énekesnő, dalszerző 15 éves karrierje igazán különlegesnek mondható, mert nem voltak benne hullámvölgyek. Töretlen útjáról mesélt nekünk a Stage, Darling! podcast-sorozat ötödik részében.

fabian_evi_harcsa_veronika_01_2.jpg

Stage, Darling! címmel 10 részes podcast-sorozatot indítottunk. A beszélgetések kizárólag olyan nőkkel történnek, akik a zeneipar valamelyik területén dolgoznak, akár fénytechnikusként, fesztiválszervezőként vagy énekesként. Negyedik részünk vendége Harcsa Veronika, akit a színpadi spontaneitás segíti abban, hogy ne égjen ki. Az öltözete komoly evolúción ment keresztül, gimnazistaként Buffalo cipőt hordott. Mint mondja, nagy lökést adott neki a Petőfi Rádió, és sem a pénzért, sem a népszerűségért nem köt kompromisszumot.
A Stage, Darling! műsorvezetője Réti Nóra, ötletgazdája és szerkesztője Nagy Szabolcs. A beszélgetés az NKA támogatásával jött létre.

Nyitókép: Fábián Évi

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr10017911807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása