Fülesbagoly

Pirózik, menedzserel és olykor kapatos zenészekről gondoskodik Eszter

2022. augusztus 04. - Bagolyhír

A zeneipar számos területén dolgozott már Juhász Eszter, például turnémenedzsernént, programszervezőként, színpadmesterként, de rutinosan kezeli a pirotechnikai eszközöket is. Stage. Darling! podcast-sorozatunk második vendége Eszter.

img-1517.JPG

Stage, Darling! címmel 10 részes podcast-sorozatot indítottunk. A beszélgetések kizárólag olyan nőkkel történnek, akik a zeneipar valamelyik területén dolgoznak, akár fénytechnikusként, fesztiválszervezőként vagy énekesként. Második részünk vendége Juhász Eszter, aki többek közt arról mesél, hogy hogyan tud gatyába rázni egy bulizó zenekart, hogyan lett pirotechnikus, és hogyan pattintja le a gyengédségre vágyó férfi kollégákat
A Stage, Darling! műsorvezetője Réti Nóra, ötletgazdája és szerkesztője Nagy Szabolcs. A podcast-sorozat az NKA támogatásával készül.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2517900181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása