Fülesbagoly

Ónodi Eszter: csodálatos zenekar az Elefánt

2021. november 21. - Bagolyhír

Kedvenc könnyűzenei műfaja a jazz, az egyik legfantasztikusabb koncertélmény New Yorkban érte, és a fiától értesül a mai zenékről Ónodi Eszter. A Jászai Mari-díjas színésznő kedvenc dalairól mesélt a Privát Lemezjátszó podcast-sorozat 3. adásában.

norieszter.jpeg

A Privát Lemezjátszó podcast-sorozatban ismert emberek mutatják be öt kedvenc dalukat, és mesélnek a zenéhez való viszonyukról.Ónodi Esztert a 70-es, 80-as évek popzenéi találták meg először, mivel szülei otthon Beatlest, Abbát, Neoton Famíliát és Dolly Rollt hallgattak. Nyolc éven át zongorázott, így a komolyzene is jelen volt az életében. A párjának nagy bakelitlemez-gyűjteménye van, így otthon bőven érik hatások, nem beszélve a fiáról, akitől hall a mai zenékről Ónodi Eszter így futott bele az Elefántba is, ami szerinte egy csodálatos zenekar. A színésznő imádja David Bowie-t, kedvenc könnyűzenei műfaja a jazz, és az egyik legmeghatározóbb koncertélménye egy new york-i bárban érte. És hogy mi Ónodi Eszter öt kedvenc dala, az a podcast-beszélgetésből kiderül. A műsorvezető Réti Nóri.

A podcast az NKA Hangfoglaló Program támogatásával készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4616759782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása