Fülesbagoly

Együtt koncertezik a Subtones és a Kodály Spicy Jazz a Fonóban

2021. október 29. - Bagolyhír

Izgalmas este van kinézőben holnap, ugyanis a jazz-pop szupergroup Subtones és a népdalokat kreatívan átdolgozó Kodály Spicy Jazz egy este, egy színpadon lesz látható a Fonó Budai Zeneházban.

subtones_2.jpg

A Subtones Subicz Gábor trombitás zenekara, és olyan kiváló muzsikusokkal állt össze a produkció kedvéért, mint Jónás Vera és Kiss Flóra (ének), Benkő Dávid (billentyű), Csízi László (dob), Csókás Zsolt (gitár) valamint Fonay Tibor (basszusgitár). Korszerű, modern, és elegáns jazz-t játszanak, briliáns megoldásokkal.

Őket követik a színpadon a Kodály Spicy Jazz, akik Kodály Zoltán halálának 50. évfordulója tiszteletére, 2017-ben indultak el. Az együttes a hagyományok tisztelete mellett bátran fűszerezi meg a Kodály által feldolgozott népdalokat friss és trendi zenei hatásokkal.

A koncertről részletes infókat az eseményben találtok.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1716739174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása