Fülesbagoly

Underground dívákkal ünnepel a 20 éves Žagar

2021. március 01. - Bagolyhír

Time Travellers - 20 Years of Žagar címmel kétórás koncertet ad a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Zságer Balázs és zenekara május 29-én. Az évforduló alkalomából újra össze áll az 5 tagú zenekar, Ligeti Gyuri és DJ Bootsie is ott lesz velük a színpadon, mi több, az underground dívák is.

zagar_2.jpg

A Žagar 20 év alatt 5 stúdióalbumot két soundtrack lemezt és több remix-albumot adott ki. Már a 2000-es évek elején számos nemzetközi válogatáslemezen szerepeltek - többek között a legendás Buddha Baron. A Local Broadcast című első albumukkal azonnal kivívták az európai elektronikus zenei színtér elismerését. A Szezon és a Wings of Love közönségsikerei után lemezeik számos nemzetközi blogon is visszhangra találtak, dalaikat több brit rádió, köztük a BBC is játszotta. A csapat az európai klubturnék mellett, a Depeche Mode előzenekaraként is fellépett. Számos filmben illetve TV-sorozatban felcsendültek a zenéik (CSI Helyszínelők). Számaikat olyan neves producerek remixszelték, mint Marcus Henrikkson, Deadbeat, Moonbootica vagy Terry Lee Brown Jr.
A Margitszigeti Szabadtéri színpadon tehát 20 évet átívelő időutazást élhet át a közönség, a jubileumi koncerten olyan vendégművészekkel mint az Underground Divas azaz Sena, Péterfy Bori, Németh Juci, Kutzora Edina, Hodosi Enikő.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1416446322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása