Fülesbagoly

Ki mit csinál épp a karantén alatt?

2021. február 15. - Bagolyhír

Karantén ide, koncertmentes időszak oda,a könnyűzenei élet zajlik, a muzsikusok alkotnak. Pár aktualitást össze is szedtünk hazai menő bandáktól.

kowa_4.jpg

Új lemezt készít a Vad Fruttik, a Supernem is dalokon dolgozik, az Ivan & The Parazol meg ki is jött egyel, aminek Mást vártam a címe. A Kowalsky meg a Vega szintén új számmal érkezik, melynek Te vagy a levegőm a címe. Február végén klipet készítenek, a forgatáshoz rajongókat is toboroztak már a Facebook-oldalukon. A Pannonia Allstars Ska Orchestra a vírust megelőzően nagysikerű gyerekkoncerteket tartott. A dolog odáig jutott, hogy gyereklemezt írnak, sőt, az album befejező fázisában van, és a tervek szerint idén megjelenik. Mindeközben Lecsó a Pál Utcai Fiúk Facebook-oldalán adott egy kis szólókoncertet, amit így harangozott be: "Az előző hetekben ajánlottam már a kedvenc dalaimból nektek egy párat és szembesülnöm kellett azzal, hogy sok olyan dal, amin én nőttem fel, nincs fenn a neten. Azt találtam ki, hogy eljátszanék nektek párat belőlük". Az élőzés ITT visszanézhető. A Bohemian Betyars is tolt egy koncertet, ők Valentin-nap alkalmából a YouTube-on tették.

Végül: a Bagossy Brothers Company negyedik sorlemeze Fordul a világ címmel március elsején jelenik meg. Február 26-án stream lemezbemutató koncerten a zenekar legnagyobb slágerei mellett elhangzik az új album teljes egészében, ráadásul öt új dal itt lesz először hallható. Jegyinfók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4116428544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása