Fülesbagoly

Kiss Tibi nélkül ad online koncertet a Quimby

2021. február 05. - Bagolyhír

Quimby Plusz-Mínusz Koncertfilm címmel online koncertet ad a zenekar. Ám nemcsak egy sima zenélős est lesz ez, hanem a Kiss Tibi nélkül felálló együttes tagjai az elmúlt egy évről mesélnek, és a dalokat vendgézenészekkel adják elő.

laciquimby.jpg

Hét hónapja írtuk meg, hogy Kiss Tibi terápiára vonult, ezért a Quimby betervezett koncertjei elmaradnak. A helyzet azóta sem változott, a frontember nem zenél, ezért a többiek nélküle tartanak online koncertet február 27-én. A 4 órás műsorban lesznek beszélgetések, de a főszerep természetesen a zenéé. Tibit több muzsikus helyettesíti, egészen pontosan: Pásztor Anna és Samu, Papp Szabi, Bodor Áron, Lukács Laci és Sidi. A koncert belépős, a sima jegy 3900 Ft, a családi 7500, és van egy támogatói jegy, amivel a Mérföldkő Egyesület Rehabilitációs Otthon munkáját is segíted. További infót ITT találsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9816417298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása