Fülesbagoly

Hip-hop(p) Juliska, gyere vélem egy pár táncra!

2020. május 16. - Bagolyhír

Vágod melyik a Hopp Juliska, hopp Mariska című népdal? Na, a történet röviden annyi, hogy készült hozzá egy remekbe szabott hip-hop feldolgozás, és meg is lett koreografálva, melynek a végeredménye egy elég menő videó. Mutatjuk.

reverze.jpg

A Momentán Társulat re:Verze című műsorában szavazásra bocsátottak gyerekdalokat feldolgozásra. A szavazók a Hopp Juliska, hopp Mariska átdolgozás mellett tették le a voksukat. Ezt követően a zenei stílusról kellett dönteni, és a nép a hip-hopot akarta Így aztán a két műsorvezető, Szőke Szandra jazz énekesnő és Pirisi László, a Momentán zenemágusa összeraktak egy frankó dalt. Ha nem lenne benne magyar szöveg, akár azt is hihetnénk, hogy Ámerikábú jött. A sztori itt még nem állt meg, ugyanis Hernicz Albert táncművész készített hozzá egy koreográfiát, és kolléganőjével, Bánházy Eszterrel videóra is vették. Csekkoljátok a mókázást!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7315699776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása